Hondenpension


 

In ons hondenpension is uw hond ook op vakantie!

Let op: Helaas hebben wij voor onbepaalde tijd een klantenstop voor het logeren van honden.

Het welzijn en plezier van uw hond is voor ons het uitgangspunt. Wij werken in groepen, zodat uw hond veel sociale interactie heeft en lekker kan spelen. Wij geven veel persoonlijke aandacht aan uw hond en houden in de gaten of uw hond goed in zijn vel zit. Wij brengen aan het einde van het verblijf altijd persoonlijk verslag aan u uit. Kijkt u om een indruk te krijgen eens in ons fotoalbum.
hondenpension

 

honden gezelschap

 

Gezelschap en comfort

Omdat honden graag in het gezelschap zijn van soortgenoten, plaatsen wij uw hond samen met één of twee maatjes. De maatjes van uw hond worden zorgvuldig op basis van karakter, grootte, geslacht en leeftijd geselecteerd. Uw hond beschikt samen met deze maatjes over een ruim, licht en verwarmd of gekoeld binnenverblijf voorzien van een aangename slaapplaats. Uw hond wordt nooit alleen geplaatst in een verblijf. Daarom is ons pension alleen geschikt voor honden die sociaal zijn in de omgang met andere honden en werken wij niet met alle rassen.
speelweiden honden

 

Speelweiden

Ons dierenpension heeft genoeg speelvelden om alle honden tegelijk in groepen buiten te laten spelen. Hier kan uw hond samen met andere honden lekker rennen en ravotten. Heerlijk luieren kan natuurlijk ook. Uw hond wordt minimaal drie keer per dag op deze speelweiden uitgelaten. Een professioneel camerasysteem zorgt voor extra toezicht.

Als het weer het toelaat kan uw hond zich hier lekker lang vermaken. De jonge honden en de oudjes hebben aangepaste speel- en rusttijden.
hondenpension/hondencrèche eten/voeding

 

Eten en drinken

Wij besteden veel aandacht aan de voeding van uw dier. Uw hond krijgt bij ons twee keer per dag brokken van het merk Biofood, een natuurlijk kwaliteitsvoer. We maken daarbij onderscheid tussen volwassen en actieve honden, honden met een gevoelige maag of huid en oudere honden. Wij zien er op toe dat uw hond niets tekort komt. Daarnaast heeft uw hond altijd vers water tot zijn beschikking. Indien u voor uw hond eigen voer meebrengt, kunnen wij ook rekening houden met een speciaal dieet van uw dier.
 Medische zorg

Gebruikt uw dier medicijnen? Geef voldoende medicijnen met een duidelijke gebruiksaanwijzing aan ons. U kunt er van op aan dat wij uw dier de medicijnen op de juiste tijd en manier zullen toedienen. Stel ons op de hoogte als uw dier geblesseerd is of onlangs ziek is geweest, dan kunnen wij daar de nodige aandacht aan schenken.

Mocht uw dier ondanks onze optimale zorg onverhoopt ziek worden, dan zullen wij zo mogelijk in overleg met u een dierenarts consulteren. Binnen Culemborg is dat in principe uw eigen dierenarts. Indien nodig wordt uw eigen of een gespecialiseerde dierenarts geraadpleegd. De dierenartskosten zijn voor rekening van de klant. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden.
dierenpension en hondencreche medische zorg
 


 

Verplichte inentingen voor de hond

De juiste inentingen staan borg voor een goede gezondheid van uw hond, maar ook van de andere honden die in het dierenpension verblijven.
Wij kunnen daarom alleen honden dieren ontvangen die volgens de regels de verplichte inentingen hebben gehad. De stickers van de entstof dienen in het boekje te zijn geplakt. Als de entingen niet in orde zijn, de stickers in het boekje ontbreken of als u het entingsboekje / dierenpaspoort vergeet, kunnen wij uw hond helaas niet aannemen.

Cocktail (parvo, hondenziekte, leverziekte): minimaal 2 weken en maximaal 3 jaar oud.
Ziekte van Weil (leptospirose): minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud.
Kennelhoest nr. 7 + 8 (Bordetella): middels neusdruppel; minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud, middels Pneumodog prik: minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud, mits de eerste keer geboost en daarna jaarlijks herhaald anders is de Pneumodog prik slechts 3 maanden geldig.


 
U dient uw dier ontvlooid en ontwormd bij ons te brengen.


 

kopje hondencreche
kopje hondenpension
kopje kattenpension
 

FacebookTwitter Youtube