HondencrècheIn onze crèche is uw hond nooit alleen!

Honden zijn van nature gezelschapsdieren. Bovendien hebben honden dagelijks behoefte aan persoonlijke aandacht en beweging om hun energie kwijt te raken. Het is daarom voor honden niet leuk als u ze de hele dag alleen thuis laat. Onze hondendagopvang is het tweede thuis voor uw hond en HET alternatief op de hondenuitlaatservice! Wij kunnen de zorg voor uw hond op één of meer vaste dagen in de week voor onze rekening nemen.
speelweiden hondenhonden gezelschap
Uw hond kan zich twee keer per dag buiten met andere honden vermaken op de speelvelden. De rustmomenten brengen de honden door met één of twee maatjes in een ruim binnenverblijf welke in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld is. Hier krijgen ze ook eten en er is altijd vers water aanwezig. De jonge honden en de oudjes krijgen aangepaste rust en speeltijden. Ook passen wij het programma aan indien de weersomstandigheden er om vragen.

Wij hebben plaats voor teven en gecastreerde reuen. Ongecastreerde reuen zijn tot hun eerste verjaardag welkom. Omdat niet alle rassen passen binnen onze werkwijze, werken wij helaas niet met alle honden waaronder de risicorassen en Mechelse herders.
 
Kijkt u om een indruk te krijgen eens in ons fotoalbum.

 

De voordelen van de hondencrèche op een rij:

 • In onze crèche is uw hond nooit alleen!
  Uw hond kan uren op onze speelweiden spelen met andere honden of gewoon lekker luieren. Tussendoor rust uw hond samen met één of twee maatjes uit in een comfortabel en verwarmd binnenverblijf.
 • Ruime openingstijden
  U kunt uw hond van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 19:00 uur brengen en halen wanneer het u uitkomt.
 • Voor alle leeftijden
  Ook oudere honden en pups (vanaf 12 weken en mits volledig geënt) zijn bij ons van harte welkom. Wij passen de speeltijden voor hen aan.
 • Gegarandeerde opvang
  Is uw hond loops? Geen probleem, uw hond komt dan alleen in contact met teven en/of gecastreerde reuen. Ook nemen wij de zorg van u over als uw hond geblesseerd is of medicijnen nodig heeft.
 • Overnachtingsmogelijkheid
  Als u het niet redt om uw hond op tijd op te halen, dan is het mogelijk om uw hond te laten overnachten. Omdat wij ook een pension zijn, kan uw hond ook bij ons terecht voor langere verblijven, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie of weekendjes weg.
 • Uitstekend bereikbaar
  Wij zitten dicht bij de N320 en op slechts 2 autominuten van de A2 (afslag Everdingen/Leerdam).Verplichte inentingen voor de hond

De juiste inentingen staan borg voor een goede gezondheid van uw hond, maar ook van de andere honden die in het dierenpension verblijven.
Wij kunnen daarom alleen honden dieren ontvangen die volgens de regels de verplichte inentingen hebben gehad. De stickers van de entstof dienen in het boekje te zijn geplakt. Als de entingen niet in orde zijn, de stickers in het boekje ontbreken of als u het entingsboekje / dierenpaspoort vergeet, kunnen wij uw hond helaas niet aannemen.

Cocktail (parvo, hondenziekte, leverziekte): minimaal 2 weken en maximaal 3 jaar oud.
Ziekte van Weil (leptospirose): minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud.
Kennelhoest nr. 7 + 8 (Bordetella): middels neusdruppel; minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud, middels Pneumodog prik: minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud, mits de eerste keer geboost en daarna jaarlijks herhaald anders is de Pneumodog prik slechts 3 maanden geldig.


 
U dient uw dier ontvlooid en ontwormd bij ons te brengen.


 

kopje hondencreche
kopje hondenpension
kopje kattenpension
 

FacebookTwitter Youtube